מרינדות ותיבולים

יש לך מתכון מנצח?
שלח אלינו ונדאג לפרסמו עם כל הקרדיט וההוקרה
matkon@bbq-aroma.com

המבורגר בקר ושומן כבש

באדיבות: אריאל מלמד

 

המצרכים (ל־6 סועדים):

750 גר' בשר בקר טחון (צוואר)

250 גר' בשר טלה טחון (פלדה/שפונדרה)

250 גר' שומן כבש

250 גר' (4 יחידות) בצל קצוץ דק

חופן פטרוזיליה קצוצה דק

4 שיני שום טרי קצוץ דק

2 פרוסות לחם לבן מושרה במים וסחוט (רק החלק הפנימי)

1 כפית שטוחה כמון

2 כפיות מלח

1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס דק

6 לחמניות המבורגר

6 רצועות דקות של חסה

6 פרוסות עגבנייה

12 פרוסות מלפפון חמוץ

חופן בצל טרי פרוס לטבעות

אופן הכנה:

שמים את כל המצרכים בקערת ערבוב או במערבל בשר יעודי, ולשים עד לקבלת מסה אחידה. מחלקים את התערובת לשש קציצות שוות בגודלן (כ-200 גרם כל קציצה).

מייצרים שישה המבורגרים מרהיבים באמצעות מכשיר להכנת המבורגר וצולים על הגריל עד למידת העשייה הרצויה.

על בסיס הלחמנייה מניחים חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ ובצל, ומעל מניחים את הקציצה הצלויה.

המבורגר בקר ושומן כבש

באדיבות: אריאל מלמד

 

המצרכים (ל־6 סועדים):

750 גר' בשר בקר טחון (צוואר)

250 גר' בשר טלה טחון (פלדה/שפונדרה)

250 גר' שומן כבש

250 גר' (4 יחידות) בצל קצוץ דק

חופן פטרוזיליה קצוצה דק

4 שיני שום טרי קצוץ דק

2 פרוסות לחם לבן מושרה במים וסחוט (רק החלק הפנימי)

1 כפית שטוחה כמון

2 כפיות מלח

1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס דק

6 לחמניות המבורגר

6 רצועות דקות של חסה

6 פרוסות עגבנייה

12 פרוסות מלפפון חמוץ

חופן בצל טרי פרוס לטבעות

אופן הכנה:

שמים את כל המצרכים בקערת ערבוב או במערבל בשר יעודי, ולשים עד לקבלת מסה אחידה. מחלקים את התערובת לשש קציצות שוות בגודלן (כ-200 גרם כל קציצה).

מייצרים שישה המבורגרים מרהיבים באמצעות מכשיר להכנת המבורגר וצולים על הגריל עד למידת העשייה הרצויה.

על בסיס הלחמנייה מניחים חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ ובצל, ומעל מניחים את הקציצה הצלויה.

המבורגר בקר ושומן כבש

באדיבות: אריאל מלמד

 

המצרכים (ל־6 סועדים):

750 גר' בשר בקר טחון (צוואר)

250 גר' בשר טלה טחון (פלדה/שפונדרה)

250 גר' שומן כבש

250 גר' (4 יחידות) בצל קצוץ דק

חופן פטרוזיליה קצוצה דק

4 שיני שום טרי קצוץ דק

2 פרוסות לחם לבן מושרה במים וסחוט (רק החלק הפנימי)

1 כפית שטוחה כמון

2 כפיות מלח

1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס דק

6 לחמניות המבורגר

6 רצועות דקות של חסה

6 פרוסות עגבנייה

12 פרוסות מלפפון חמוץ

חופן בצל טרי פרוס לטבעות

אופן הכנה:

שמים את כל המצרכים בקערת ערבוב או במערבל בשר יעודי, ולשים עד לקבלת מסה אחידה. מחלקים את התערובת לשש קציצות שוות בגודלן (כ-200 גרם כל קציצה).

מייצרים שישה המבורגרים מרהיבים באמצעות מכשיר להכנת המבורגר וצולים על הגריל עד למידת העשייה הרצויה.

על בסיס הלחמנייה מניחים חסה, עגבנייה, מלפפון חמוץ ובצל, ומעל מניחים את הקציצה הצלויה.

© 2023 by GOOD TO EAT. Proudly created with Wix.com